dilluns, 22 d’octubre del 2007

Aquesta és la Carla

La Carla li encantan els texans de Façonnable. Hem de reconèixer que quan el club s’ajunta amb les seves respectives senyores, hi ha molta competència de marques: l’Elsa, per exemple, li agrada Dolce&Gabanna, la Maritxell li encanta Lacoste i l’estimada Carla es torna boja per tot el que olori a Façonnable. És tanta la seva obsessió que un cop cada mes o dos se’n va amb el seu espòs Juan de Soria a El Corte Inglés de Plaça de Catalunya o de Diagonal que és on hi ha un còrner d’aquesta marca. Per cert, també a Andorra a la majoria de botigues de roba hi és. No cal dir que és una marca pija francesa. I és que la Carla, és molt pijeta.

Claudio Sarabia, president.

2. Nom del restaurant. Sí, que sí, que us diem el nom del restaurant de Colliure. Es diu Restaurant la Marinade i es troba a la plaça del 18 de juny nº 14, a la zona turística. Per que ho sapigueu. Per cert, van cobrar un 19.6 % d’IVA. En els cartells que anunciaven el menú posava taxes incloses. Per tornar-hi !!!

3. Records del Chic. Esperem en un proper post fer-vos memòria dels nostres cotxes d’aquella època de quan anàvem al Chic. Estem fent la llista. No us impacienteu.

4. Mundo Babel. Un bon programa de ràdio. Visiteu el web

1 comentari:

Anònim ha dit...

I la Maritxell i l'Elsa?, i les altres senyores i nòvies dels que feu el Club Saratoga? Con són?