dimecres, 31 d’octubre del 2007

Marxem de pont

El Suquet de Peix serà tot un èxit. El farem dissabte a l’apartament que té l’Arnau de Puig, el nostre assessor jurídic, a Llafranc. La Maritxell està preparant els darrers detalls. Hi serem: les famílies de Nicolau Reig (vicepresident segon), Carlos de Imaz (responsable de gastronomia), Gustavo Andraitx (responsable de política) i Mauricio Javier Estrach (responsable d’estratègia). El president Claudio Sarabia i família han preferit marxar uns dies a casa d’en Maurice i la seva senyora, un vell amic d’adolescència, que viu a Canet Plage. Hi residiran un parell de dies.
Luis de Carlos Amat, el nostre Vicepresident primer, preferirà passar aquests dies amb la família a l’apartament que tenen a Segur de Calafell. Hi aniran avui mateix, cap a les 8 del vespre, després d’un partit de tennis que té en el Real Club de Tennis Barcelona. Mentre ell juga, la seva esposa Jessica es reunirà amb una vella amiga d’escola, la Sònia. Ambdues van estudiar al
Liceu Francès. Recordaran experiències tot prenent el te en el bar del Princesa Sofia (que preparin 6 euros per cap).
En Ricardo Planasdemunt ja és a Cambrils. La seva esposa Cristina li ha prohibit que digués el que els hi va costar el sopar en el Via Veneto. Per cert, no van menjar macarrons. La propera vegada faran cas a la Mar. Pel que fa als altres membres del club, podeu saber el que faran aquest pont mirant els anteriors posts.

2. Confirmada la foto de l’Elsa. Juan Planas de Cuixart ens ha confirmat que la seva esposa Elsa es deixarà fer una foto si aconsegueix banyar-se a la platja de Roda de Barà. Ens ho apuntem, i queda pendent pel proper post. En homenatge a la foto que tothom espera de l'Elsa a les càlides platges de la Costa Daurada, en aquest cas de Roda de Barà, la foto d'avui que adorna el nostre post és de l'Arc de Barà. Si us plau, que no plogui aquests dies !!!

3. L’Àlex ens ha fet un link. Gràcies Àlex, i nosaltres te’l fem a tu. Camil, ens el fas tu també? Ja veieu que la nostra independència política ens permet tenir amics per a tot arreu.

4. Tema infrastructures. Interessant un mapa que es veu en un
post del periodista Eduard Batlle. Es comprova com amb el pas dels anys Madrid té més infrastructures viàries que Barcelona. Lògic. Si en comptes de tonteries, els polítics catalans s’haguessin dedicat a entendre’s i a treballar juntament, això no ens hagués passat. Per què Madrid funciona? Doncs perquè durant molts anys el govern de l’ajuntament, de la diputació, de la comunitat autònoma i central era del mateix partit. Aquí en Pujol i en Maragall eren veïns i mai es van arribar a entendre. I així ho paguem. Ara bé, amb papers de Salamanca, en seleccions catalanes oficials i altres barretinaries tothom va a una. I que grati qui vulgui, però és la nostra opinió. Lliures. Així som.

5. Felicitats Onda Rambla. Als membres del club els hi ha agradat molt el suplement que distribuïa ahir el Diari de Girona sobre l’emissora Onda Rambla Girona. Us proposem un joc: compteu la quantitat de vegades que surt l’amic Eduard Cid !!! Un cop ho hagiu fet, torneu-hi per segona vegada. Segur que la xifra creix.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

que cabonsss !!!!

Anònim ha dit...

Hei companys!
Torno a ser la dona d'en Cid,veig que esteu molt interessats en ell,no em sobta gens,jo ho tinc clar el guapo continua essent ell.Una abraçada.

Anònim ha dit...

Amic Eduard, en el link que has posat surt Alez i no Àlex Sáez. Que bó! suposo que és per allò de la Z de Zapatero. Jejejeje

Anònim ha dit...

D'això precisament es queixava l'amiga-anònima-en l'anterior post. Heu convidat a fer link a 8 homes i només 1 dona.
A més quan parleu de dones només parleu de les "vostres" i dient que fan cuina o van de compres.Sort que avui n´hi ha una que va a prendre un cafè SOLA amb una seva amiga. CLUB SARATOGA no ens decebeu i apliqueu la igualtat tant en les persones protagonistes dels vostres escrits com en els contingut.

Anònim ha dit...

Club Saratoga,com va el pont?
jo també estic de pont i continuo entrant i sortint dels blogs i això que estic d'hotel i he de pagar una moneda per tenir internet.L'hotel,encara no està al dia.Ens hem enganxat al vostre blog com a les novel.les de mitja tarda.
Es avui el dia del suquet o era ahir divendres?
Mini vacances,aprofiteu-les bé!

Anònim ha dit...

A la generación Paco!

Aquests quatre que critiqueu és per enveja perquè són els que estan més ben preparats de la província, tots ells en la seva faceta. I de lluny!

Generació Moon!

Anònim ha dit...

Aqui hi falta la Pia bosch sens dubte la millor política de les comarques de girona. No us agrada als del club saratoga?

Anònim ha dit...

Pia Bosch, anomenada la Colometa, és aquella que es mor de ganes de ser alcaldessa. Si ho sap tot Girona i rodalies

Club saratoga ha dit...

Club Saratoga avisa de nou que els missatges que ofenen a les persones i escrits en llenguatge barroer són eliminats. Gràcies.