dilluns, 8 d’octubre del 2007

Millor les 7 portes?

Un bon amic del Club ens ha enviat un correu en el que ens recomana anar a fer una reunió d’estratègia a les 7 Portes (foto), un altre dels típics restaurants de Barcelona que funciona des del segle XIX. Ens comenta que té la mateixa categoria que Los Caracoles i que potser menjarem més bé. No ho dubtem, segur que sí. Fa uns mesos un servidor hi va anar amb uns companys de l’empresa i tots vam sortir satisfets. Recordo haver menjat una crema de llagosta, una graellada de peix i després de postres un gelat de vainilla amb xocolata calenta per sobre. Regat amb vi blanc i després un cafè. Em va sortir per uns 70 euros. Semblant a Los Caracoles. No recordo si la parrillada de peix era més completa, però la qualitat era la mateixa. Ens ho apuntem per una futura sortida a Barcelona. Per qui ha anat a Les 7 Portes i a Los Caracoles, preguem que ens facin saber les seves opinions en aquest mateix bloc. Les 7 portes està al passeig marítim.
Carlos de Imaz, responsable de Gastronomia de Club Saratoga.

2. Solidaritat amb Pere Pirlas. Hem rebut correus que ens mostren la solidaritat de molts lectors d’aquest bloc amb el nostre amic Pere Pirlas. Algú fins i tot ha deixat un missatge en un anterior post. Sort que en Juan de Soria no té aquest problema amb la seva estimada Carla !!! Alguna lectora d’aquest bloc pot assessorar a l’amic Pere Pirlas?

3. Escoles privades a Girona. Per a la nostra amiga blocaire Mar. A Girona només hi ha dues escoles privades, i no tres com afirmaves en un comentari de post. Són: Montessori i Sant George’s School. Tant les Alzines com Bell-lloc són concertades com totes les altres escoles religioses de Girona. Maristes, Vedruna, Masmitjà, la Salle ...

4. Bravo per Salvador Garcia. Ens agrada la seva secció de cada dilluns a la contra d’El Punt titulada "Una rega a l’hort". Felicitats!

5. Frase boníssima dels engaviats de l’Askasvayu: “Si has perdut saps què és guanyar” (surt avui en un diari local). La dediquem a un amic lector molt treballador que porta molts d’anys en una empresa com a segon. El que va de primer plega i l’empresa ha buscat una persona de fora per substituir-lo. Tranquil, ja et tocarà el teu torn i sinó que s’ho facin mirar, tampoc s’ho mereixen. Tu tranquil.

6. Oriol Pujol? Sí. Avui El Mundo parla d’Oriol Pujol com a substitut de Mas si aquest no aconsegueix ser president de la Generalitat en les properes eleccions autonòmiques.

8 comentaris:

Mar ha dit...

ai, ai, ai, que llegim els comentaris en diagonal... el meu comentari sobre escoles privades diu "una de les tres privades de girona i àrea metropolitana, per entendre'ns". queda clar que la de fornells de la selva hi va inclosa, no? (de bon rotllo, nois)

Mar ha dit...

en un altre ordre de coses, i seguint en la línia de criticar el caos circulatori a girona. heu vist el despropòsit de pintar un carril-bus a joaquim vayreda, impedint el gir a l'esquerra si véns de la devesa? la rotonda de vayreda-caterina albert està més col·lapsada que mai. bravo per la ment preclara que ho ha ideat. per cert, si algú m'explica quina línia de bus i amb quina freqüència passa per allà, li ho agrairé. deu ser cada cinc minuts, que mereixi un carril restringit, no?

Mar ha dit...

semblo l'única comentarista del bloc, avui. res, que he vist que la que ha llegit en diagonal sóc jo, ara. que d'escoles privades n'hi ha 3, a l'àrea metropolitana de girona, com jo deia. montessori, tots d'acord. saint george's, que jo argumentava que era fornells però comptava igual i vosaltres ja la posàveu a la llista. i bambini, no??? que també és privada privadíssima i està a girona city.
(és que quan he llegit que em dèieu que només dos, he pensat de seguida que exloíeu la de fornells. sorry!)

Anònim ha dit...

Amiga Mar: escoles privades a Girona ciutat només 1: Montessori. A l'Àrea Metropolitana només 1: Sant George's (Fornells). La Bambini no la comptem perquè és guarderia. Per tant 2 escoles no 3. (de bon rotllo i bon cava)

Anònim ha dit...

A Los Caracoles hi ha molt de turista, a Les 7 Portes més gent de barna. A mi em van agradar tots dos igual. Els xipirons de Los Carcoles per xupar-se els dits, és veritat.

Mar ha dit...

amics saratonians, permeteu-me que repliqui: el bambini no és guarderia. imparteixen fins a 6è de primària! (cava i canapès?)

Anònim ha dit...

D'acord Mar, però no fan tota l'ensenyança completa. Que facin tota l'ensenyança són Montessori (Girona) i Sant George's (Fornells). Caracoles?

Anònim ha dit...

Jo també vull saber això de la quarentena !!!