divendres, 5 d’octubre del 2007

Més mocadors

Els saratonians entenem que el tema del mocador crea discrepància. Hi ha moltes persones que van de progres per la vida i que després els hi rasca el melic que en el cole tant progre (per això porten el nen a la pública) hi vagin persones que tinguin creences religioses i puguin portar vel.
N’hi ha que els hi toca portar el nen en una escola pública concreta, on la presència d’immigrants és alta, i se les ingènuen per matricular-lo en un altra d’un altre barri més pijote de Girona on se sap que, o bé no n’hi ha, o que no n’hi ha tants. Escoles com el Lorenzana, el Bruguera o l’Eximenis, per exemple. Oi que és maco portar el nen aquí? Oi tant, i després presumeixen d’escola pública !!! Quants nens i nenes van en aquestes escoles que no els hi correspondria?
L’escola pública és demòcrata amb tots els ets i uts, no només per esquerranots de Lacoste.
Per cert, preguem si us plau que els comentaris que deixeu en aquest bloc siguin educadament correctes, sense faltar ni insultar. A la vida hi hem de posar un amica de pebre, de salsa ... L'objectiu d'aquest bloc no és fer "cabrejar" a ningú, ans tot el contrari. Volem que mentre el llegiu a la feina o a casa, us porti una mica d'alegria. De penes ja en tenim prou a la vida. Ànims !!!
Nota: referent a un comentari deixat per una persona autoanomenada “Tu-diràs”, volem recordar que el Sr José Montilla, president de la Generalitat, porta els seus tres nens a l’escola alemana de Barcelona. Creiem que allà no tenen aquest dilema.
(A la foto una presentadora d’Aljazzera sense i amb mocador)
Claudio Sarabia, president de Club Saratoga

2. Parlant de Lacoste. A què ve identificar amb un polo Lacoste un pijo del PP com han fet les Joventuts Socialistes en un
video? Si hi ha ple de socialistes i gent anomenada d’esquerra que va amb Lacoste i Polo Ralph Lauren !!! Si hi ha polítics d’esquerres amb càrrec a l’Ajuntament de Barcelona que vesteixen a Gonzalo Comella !!!

3. Benach cobrarà 146.539 euros !!! Sí, efectivament. El president del Parlament de Catalunya (ERC) cobrarà 146.539 euros bruts anuals, o el que és el mateix 10.467 euros mensuals (14 pagues) que traduït en pessetes són: 1.737.522 pessetes brutes mensuals. I pensar que hi ha gent que això ho cobra al cap de l’any !!!

4. Facilitats per als qui tenen iots. El govern espanyol (PSOE) ha decidit rebaixar els impostos dels iots i dels avions privats. No és cap broma. Llegiu-ho
aquí. Els saratonians n’estem molt satisfets, ja que en més d’una ocasió ens havíem queixat a l’antic president Aznar (PP) de que els impostos per aquest tipus de joguines eren massa cars. Ara, amb un govern d’esquerres ho hem aconseguit. Com ha de ser. Gràcies !!!

5. Llegim avui en el
Diari de Girona que la Cafeteria Saratoga de Girona torna a obrir les seves portes. Ens alegrem !!! Que tingueu molta sort.

6. Quarantena. Un amic d’en Juan de Soria, en Pere Pirlas, va ser pare ara fa un any. Feia temps que no es veien i en un moment de la conversa en Pere li diu: “Jo pensava que la quarantena durava 40 dies i crec que em durarà 40 anys !!!”. Efectivament Pere, i això et passa ara que tens el primer nen, espera’t a tenir el segon !!!!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Potser (amb tot el respecte) que us limiteu a parlar de gastronomia, el tema del vel us ve un mica gros.

Mar ha dit...

ja he dit en algun altre comentari que porto el meu fill a l'escola privada (a una de les 3 privades de girona i àrea metropolitana, per entendre'ns). i reconec sense vergonya i amb el cap ben alt que no és una escola assequible a tothom, és cert: és MOLT car portar el fill a la privada en comparació amb la pública. però tothom se'ls gasta com vol, això no fa el cas. el que volia dir, és que allà hi tenim nens i nenes musulmans. i NO PORTEN VEL. i no pas perquè l'escola ho prohibeixi, perquè les mares tampoc no en porten. i aquí ve quan heu de llegir entre línies perquè parlava del cost de portar el fill a l'escola privada. que tothom tregui les conclusions que vulgui barrejant "vel" - "poder adquisitiu" - "nivell cultural dels progenitors"

Anònim ha dit...

Aquí no es parla de l'escola privada, es parla de l'escola pública. L'anàlisi dels saratonians és acertadíssima.

Anònim ha dit...

aneu a les portes de les escoles públiques "piges" de Girona i veureu com l'element immigrant és més un element folclòric que altra cosa.

Però no se us acudeixi de mirar d'on venen tots els nens "pijos" que allí van perque us podrieu trobar que alguns venen de molt i molt lluny (n'arribaven a venir de la vall de Camprodon)

Anònim ha dit...

Hi ha molta persona que vota esquerres i que creu molt amb la multiculturalitat. Els nens els hi van a l'escola pública, només faltaria, però sobretot, que les mores no vagin amb mocador només faltaria!!! se'ls hi notaria que són marroquines !!! La multiculturalitat porta això.

Anònim ha dit...

Jo em pensava que només eren racistes la gent de dreta, però llegin comentaris d'aquest i de l'anterior post m'he adonat que gent que es consiera d'esquerres també ho es !!!
ânims saratonians, heu donat en el clau. Hi ha molt d'esquerranot lacoste que presumeix de multiculturalitat i que després quan veuen mocadors els hi pica el nas. Que gratin doncs !!!

Anònim ha dit...

... hi ha molt de socialista de disseny. Endavant saratonians.

Anònim ha dit...

Jo també pateixo de quarentena !!!

Anònim ha dit...

Sou tant políticament correctes com els pijoprogres.
Sou com els pares dels col·le públics del centre de Girona: Eiximenis, Bruguera, etc.. Tots molt multiculturals, tots progres, tots funcionaris, tots a favor del vel, però els nens tots rossets. Tots catalanets.
Ara, perquè un nen que va a l'escola pública de Salt ha d'anar al cole com si anés a l'Irak i en canvi als cole públics dels funcionaris de la UdG (Bruguera) o als concertats com si anés a qualsvol escola d'occident?
Prou feixisme islamista, prou multiculturalisme pijo com el vostre!
Els nostres valors són millors! I si sou tant progres, a dur-los a l'escola pública de Salt! Hipòcrites!

Anònim ha dit...

Totalment d'acord amb aquest últim anònim. L'opinió dels del club Saratoga és acertadíssima. Prou racisme.

Anònim ha dit...

Multiculturalistes de Lacoste